fredag den 22. september 2017

Motivationstavlen

Motivationstavlen 



(Sponsoret indlæg i samarbjede med voresuge.dk)
Vi har været så heldige at få lov at afprøve denne flotte motivationstavle fra www.voresuge.dk. Hele konceptet bag er motivation i børnehøjde. Vi er vilde med tavlen og hele konceptet. Børnene har taget rigtig godt imod den, især min ældste dreng på 5 år. I en travl hverdag kan det virkelig være svært at være den anerkendende forældre. Hjemme hos os glemmer vi det alt for tit. Tarvlen hjælper os til at holde styr på vores aftaler med børnene og vigtigst af alt huske dem. Jeg er stor fortaler for at anerkende barnet istedet for konstante krav. Men en ting er, hvad man gerne vil, noget andet er, hvad man gør i praksis. Når vi står og skal ud af døren med tre børn er det altså ikke lige der, jeg er den anerkendende mor der siger "flot hvor er du bare hurtig til at få sko på" til min store dreng, imens jeg står med en utilfreds baby på armen og en skrigende 2 årig pige på gulvet, fordi hun ikke må få Elsa kjolen på. Nej, så er det bare hurtig ud af døren og alt fokus går på de små. Hvorfor anstrenge sig som barn for at blive bedre til noget, hvis ingen alligevel ser det eller anerkender det? Tarvlen hjælper os voksne til at samle op på alle de positive ting i løbet af dagen. Det har bestemt også været en øjenåbner for mig. Hold da op, hvor kan mine børn bare meget når de får en smule motivation og anerkendelse.



Hver dag samler vi op på, hvad S har nået og hvad han har været god til. Der er ikke fokus på alt det han ikke gør og det er vigtigt at påpege at der ikke er tale om en belønningstavle. Tavlen virker som en motivation for både voksne og børn. Vi kan som voksne mærke en stor forskel. Før i tiden var der mere fokus på hvad børnene skulle og at de ikke gjorde det. Nu er der fokus på det de så rent faktisk gør. Alt dette kan vi jo sagtens gøre uden en tavle, men nogen gange har man bare brug for en påmindelse. I en travl børnefamilie er der virkelig mange ting at holde styr på. Tavlen gør vores hverdag nemmere og vi bliver mere og mere glade for den. Tavlen findes i forskellige udgaver både som magnet ophæng og papirudgave. Tag et kig her www.voresuge.dk og se om det kunne være noget for jeres familie. Der er desuden en masse gode råd fra eksperter.

Tak fordi du læste med!

Vi ønsker alle en god weekend:-)

De 2 ældste tager et smut på ferie ved farmor og farfar. De glæder sig helt vildt og vi voksne glæder os til lidt ro... hehe..

tøj fra Siadelux

På Gensyn:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar